Izvor: RTS, 02.Sep.2021, 07:33

Lajović za RTS: Nisam koristio šanse, ostaje žal

Srpski teniser Dušan Lajović izjavio je za RTS nakon poraza na Ju-Es openu da mu je žao što nije bolje koristio brejk šanse protiv Gojovčika, koji je stekao samopouzdanje u najbitnijem delu meča.
Dušan Lajović završio je učešće na Ju-Es openu u drugom kolu, porazom od Pitera Gojovčika iz Nemačke. 

Delovalo je kao da bi srpski teniser mogao da doođ do rutinske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobede, ali do toga nije došlo.
„I drugi set je bio promenjiv, protivnik je ispustio šanse da se odvoji, potom u četvrtom nisam iskoristio brejk lopte. Teško je posle bilo igrati kada je on dobio samopouzdanje, ali opet je spasao brejk lopte, igrao je dobro, ali mogao sam više da preuzimam inicijativu, nažalost nisam i posle ovoga ostaje šteta što nisam dobio meč, jer sam se osećao dobro na terenu", izjavio je Lajović.
Meč su obeležili česti prekidi zbog kiše.
"Danas je bio takav dan, loša prognoza, ali opet i pored toga sam dobrim delom meča bio u kontroli i jedino što sam propustio prilike u četvrtom setu i to je dovelo do toga da on dobije samopouzdanje", dodao je Lajović.
Srpski teniser otkrio je planove za naredni period.
"Sledi mi turnir u San Dijegu, pa potom igranje u Indijan Velsu, to je plan."
Lajović veruje da Novak Đoković može da dođe do titule u SAD i Zlatnog slema. 
"Zbog gužve i rasporeda nismo se sreli, ali verujem da on ima velike šanse za Zlatni slem", zaključuje Dušan Lajović.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Đoković može do Zlatnog slema"

Izvor: B92, 02.Sep.2021

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da prođe u narednu rundu US Opena, ali veruje da njegov sunarodnik Novak Đoković može da ide do samog kraja...Kako dodaje, uveren je i da svetski teniser broj jedan može da stigne do "Zlatnog slema"..."Zbog gužve i rasporeda nismo se sreli, ali verujem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.