Lajović osvojio Baštad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2017, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović osvojio Baštad

Srpski teniser Dušan Lajović trijumfovao je na čelendžeru u Baštadu u Švedskoj, pošto je danas u finalu pobedio Argentinca Leonarda Majera u dva seta sa 6:2, 7:6 (7:4).

Lajović je bio postavljen za prvog nosioca i to je opravdao osvajanjem titule, a duel protiv Majera mogao je da dobije i brže da u dugom setu nije ispustio vođstvo od 5:2.

U taj brejku Lajović je imao više koncentacije i jedan mini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << brejk bio mu je dovoljan da ipak završi posao u dva seta.

Trijumfom u Baštadu Lajović, trenutno 79. igrač sveta, osvojio je 80 poena i napredovaće na ATP listi desetak mesta, a pripala mu je i nagrada od 6.190 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.