Lajović: Jedan od najboljih mečeva u karijeri

Izvor: RTS, 11.Jan.2020, 04:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović: Jedan od najboljih mečeva u karijeri

Srpski teniser Dušan Lajović bio je presrećan posle pobede nad Karenom Hačanovom na ATP kupu. Lajović je savladao Hačanova rezultatom 7:5, 7:6 (7-1) i doneo Srbiji vođstvo od 1-0 u polufinalu sa Rusijom.
Duci je nakon susreta kazao da je odigrao na veoma visokom nivou, potvrdivši da se nalazi u životnoj formi.

"Definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedan od najboljih mečeva u karijeri, s obzirom na to kakva je trenutna situacija, tenzija i važnost trenutka. Publika me je nosila, moj tim je bio iza mene i sve je bilo sjajno. Borili smo se za svaki poen, bilo je napeto tokom čitavog meča i stalno smo bili na ivici. Srećan sam što sam doneo prvi bod Srbiji", rekao je Lajović.
Spikera je zanimalo i šta je radio u završnici prvog seta, kada je tokom jedne pauze gledao u semafor.
"Gledao sam statistiku, ne znam li je pomoglo, ali sam uspeo da ukradem taj prvi set. Imao je 40:15 i ja sam dobio gem. Nekada te male stvari mogu da naprave razliku."
Za kraj, ponovo se zahvalio sjajnoj publici u Sidneju koja čini da se naši teniseri osećaju kao kod kuće.
"Ne znam da li je Sidnej ili Srbija, oba imena počinju na S. Hvala svima, vi ste naš drugi igrač na terenu. Ne mogu da zamislim bolju atmosferu od ove, mislim da ne postoji bolji način da se započne sezona", zaključio je Lajović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.