LUDILO! EUFORIJA! Novak je stigao u Barselonu, a tamo ga je dočekalo MNOGO fanova (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO! EUFORIJA! Novak je stigao u Barselonu, a tamo ga je dočekalo MNOGO fanova (VIDEO)

Srpski teniser sa radošću podelio snimak.

Srpski teniser Novak Đoković obradovao je svoje fanove kad je saopštio da će posle nekoliko godina ponovo igrati u jednom od najlepših gradova Španije – Barseloni, na Mastersu 1000 serije. Posle poraza od Dominika Tima na Mastersu u Monte Karlu, njegov naredni turnir je upravo u Barseloni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je Nole već stigao.

NOVAK HVATA ZALET: Đoković bi mogao da igra na ovom turniru pre Mastersa u Madridu (FOTO)

ATP BUDIMPEŠTA: Kraj za Troickog, već na početku

Sa radošću je podelio snimak gde se vidi koliko su fanovi srećni što ga vide u ovom gradu, pa su se utrkivali ko će prvi stići do autograma. Novak je sa osmehom izašao u susret fanovima i bez problema se potpisivao.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.