Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021, 08:34

LUDI TIKET, subota, 207.331 dinara: Tenis najavio, Azuri overili slavlje

Šestocifreni dobitak na ulog od 50 dinara

Кonačan ishod, prelaz, golovi, pa i tenis... Kada ste znalac svih ovih tipova nije nemoguće ni da na 50 dinara napravite 4025 puta veću sumu. Upravo to uspeo je kladilac iz Žarkova, pogodivši sedam parova za šta je nagrađen sa 207.331 dinara.

Sve je krenulo pogorkom tenisa, na koji su se nadovezala dva remija, a posle pogođenih "ikseva" niz je nastavila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pobeda Vijetnama nagoveštena već u prvom poluvremenu. Goleada na susretu Energetik - Gomel začinila je tiket, a posle pobede Ofenbaha sve oči su bile uprte u susret Turske i Italije u kojem je za naplatu bila potrebna pobeda gostiju posle remija na poluvremenu.

Slavlje Azura donelo je i slavlje u Žarkovu uz zasluženu šestocifrenu novčanu nagradu za kladioničarsko umeće.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.