LUDI TIKET, ponedeljak, 463.876 dinara: Teniske kombinacije donele skoro pola miliona dinara!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2016, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, ponedeljak, 463.876 dinara: Teniske kombinacije donele skoro pola miliona dinara!

Poznavalac ženskog tenisa stanuje u Sokobanji…

Tiket je odigran u Sokobanji, a naš kladilac opredelio se za tenis i igru ukupni zbir gemova u nekoliko varijanti.

Igru kmb 1&vg2 (pobediće prvi igrač, a zbir gemova biće veći u drugom setu) odigrao je na mečevima WTA turnira u Katovicama između Švajcarkinje Viktorije Golubović i Tunišanke Džaber Ons 2:0 (6:2,6:4). Drugi meč u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kojem je prošao ovaj tip odigran je u Čarlstonu. Japanka Osaka Naomi pobedila je Slovakinju Janu Cepelovu sa 2:0 (6:4,7:6).

Varijantu kmb 1&vgx (pobediće prvi igrač, a zbir gemova biće isti) odigrao je na turniru u Čarlstonu gde je Ruskinja Elena Vesnina savladala Špankinju Saru Soribes 2:0 (6:4,6:4).

Igru kmb 1&vg1 (pobediće prvi igrač, a zbir gemova biće veći u prvom setu) namenio je meču odigranom na istom turniru. Turkinja Kaju Bajukčačai savladala je Belgijanku Isalin Bonaventuru 2:0 (7:5,6:1).

Na uplaćenih 1.000 dinara i ukupnim koeficijentom 454 naš igrač zaradio je 463.876 dinara, a u ovu sumu uračunat je MOZZART bonus koji je na četiri odigrana para bez igre konačan ishod dobitak povećao za dva odsto, odnosno za 9.095 dinara.

Čestitamo!

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET (-), utorak, 518.274 dinara: Italijani odneli pola miliona za 45 minuta

Izvor: MozzartSport.com, 05.Apr.2016, 10:20

Tiket je odigran u Beogradu, a naš kladilac opredelio se za igru ukupnog broja golova na poluvremenu. Odabrao je devet evropskih parova i 1ug 2+ (ukupan broj golova na poluvremenu će biti dva ili više). Samo jednom nije pogodio.. U drugoj ligi Francuske ekipa Red Star izgubila je od Pariza sa 2:4...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.