LI NA NASTOJI DA JOJ SLAVA NE PROMENI ŽIVOT

Izvor: Kurir, 05.Jul.2011, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LI NA NASTOJI DA JOJ SLAVA NE PROMENI ŽIVOT

PEKING - Najbolja teniserka Kine Li Na daje sve od sebe da ostane skromna, iako je osvojila na Rolan Garosu prvu gren slem titulu za svoju zemlju i time postala heroj u svojoj državi.

PEKING -  Najbolja teniserka Kine Li Na daje sve od sebe da ostane skromna, iako je osvojila na Rolan Garosu prvu gren slem titulu za svoju zemlju i time postala heroj u svojoj državi.

Li je rekla novinarima da se trudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da što više ostane kod kuće. Ona je dodala da očekuje da će je više ljudi prepoznati nego do sada, ali da ne želi da menja život koji je do sada vodila.

Na Li (29) je postala više od zvezde kada je u finalu Rolan Garosa pobedila Italijanku Frančesku Skjavone. Ona je igrala u finalu Otvorenog prvenstva Australije ove godine, ali je na Vimbldonu izgubila u drugom kolu od Sabine Lisicki iz Nemačke.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.