LAJOVIĆ DOBIO RIVALA: Za polufinale protiv šestog igrača sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 18:26

LAJOVIĆ DOBIO RIVALA: Za polufinale protiv šestog igrača sveta

Derbi meč turnira u Hamburgu.

Srpski teniser Dušan Lajović igraće protiv šestog tenisera sveta Stefanosa Cicipasa iz Grčke u četvrtfinalu turnira u Hamburgu.

Cicipas, drugi nosilac na turniru, u osmini finala je sa 2:0 u setovima (7:5, 6:4) pobedio Pabla Kuevasa iz Urugvaja.

¡A cuartos! 💥

🇬🇷 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @StefTsitsipas supera a Pablo Cuevas por 75 64 y se medirá en CF de Hamburgo a Dusan Lajovic.@hamburgopen | #HamburgOpen pic.twitter.com/Z8xASgFSCp

— ATP Tour en Español (@ATPTour_ES) September 24, 2020

Lajović je prethodno bio bolji od ruskog tenisera Karena Hačanova, 16. na ATP listi.

Pokazao je Bajern na početku sezone da je još gladan, pobedio Šalke sa 8:0, a to nije dobra vest za Sevilju pred večerašnji (21.00) meč Superkupa Evrope u Budimpešti. Kvota na prvaka Evrope je 1,35, a kombinazzija 1&4+ nosi kvotu 2,05Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Sevilja.

Duel Lajovića i Cicipasa igraće se sutra, a tačn termin biće naknadno određen.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.