Kvalifikant Lajović namučio Anduhara, Španac u osmini finala

Izvor: Blic, 26.Feb.2013, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikant Lajović namučio Anduhara, Španac u osmini finala

Srpski teniser Dušan Lajović porazom od Španca Pabla Anduhara sa 6:3, 5:7, 2:6 propustio je priliku da se kao kvalifikant plasira u osminu finala turnira u Akapulku.

Lajović je odlično otvorio meč sa dva brejka i poveo sa 4:0, da bi dobio set sa tri izgubljena gema. Ipak, iskusniji španski teniser je prelomio u finišu drugog seta na 5:5, kada je naredna dva gema dobio za izjednačenje.

Naredni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gem je rutinski dobio Anduhar, jer su mu bila dovoljna dva brejka da okonča meč.

Lajović je do glavnog žreba došao posle kvalifikacija u kojima je, u poslednjem kolu, bio bolji od Nemca Filipa Pečnera.

Prvi nosilac u Akapulku je Španac David Ferer, a među najzvučnijim imenima na turniru su njegovi sunarodnici Rafael Nadal, Nikolas Almagro, zatim Stanislas Vavrinka i Jirgen Melcer.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović dobar, Anduhar bolji

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2013

Dušan Lajović se dobro borio protiv Španca Pabla Anduhara, ali je posle 3 seta ipak poražen. Srbina čeka novi skok na ATP listi.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.