Kvalifikacije za Rolan Garos - Kraj za Milojevića

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacije za Rolan Garos - Kraj za Milojevića

Za razliku od Viktora Troickog, Nikola Milojević nije uspeo da se domogne finala kvalifikacija za drugi Gren Slem turnir u sezoni.

Srpski teniser Nikola Milojević izgubio je danas u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos od Francuza Matijasa Burža u tri seta, 6:2, 4:6 i 5:7.

Francuz je do trijumfa došao posle dva sata i 10 minuta igre.

Burž će u poslednjem kolu kvalifikacija za Rolan Garos igrati protiv Amerikanca Tenisa Sandgrena.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Viktor blizu glavnog žreba, dvojica ispala

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019

Srpski veteran će u poslednjem kolu kvalifikacija za Rolan Garos igrati protiv Francuza Milera, koji je iz uloge autsajdera savladao Kanađanina Polanskog...Viktora Troickog još jedna pobeda deli od nastupa u glavnom žrebu Otvorenog prvenstva Francuske...On je u meču drugog pretkola nadigrao Australijanca...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.