Viktor blizu glavnog žreba, dvojica ispala

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor blizu glavnog žreba, dvojica ispala

Srpski veteran će u poslednjem kolu kvalifikacija za Rolan Garos igrati protiv Francuza Milera, koji je iz uloge autsajdera savladao Kanađanina Polanskog.

Viktora Troickog još jedna pobeda deli od nastupa u glavnom žrebu Otvorenog prvenstva Francuske.

On je u meču drugog pretkola nadigrao Australijanca Džejsona Kablera, inače 171. na ATP listi - 6:1, 7:6 (11:9).

Na poslednoj prepreci Viktora očekuje domaći teniser Aleksandr Miler (303), koji je u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iznenadio Kanađanina Pitera Polanskog. Četrnaesti nosilac kvalifikacionog dela savladan je rezultatom 6:2, 4:6, 7:6 (7:2).

Za razliku od Troickog, Nikola Milojević i Peđa Krstin su završili ovogodišnji nastup na pariskoj šljaci.

Krstin je poveo, pa izgubio od iskusnog Španca Giljerma Garsije Lopeza (6:4, 3:6, 4:6), dok je Milojević po istom principu poražen od Francuza Matijasa Burža (237) - 6:2, 4:6, 5:7.

U konkurenciji teniserki imamo samo jednu nadu u kvalifikacijama, Olgu Danilović, koja se u četvrtak sastaje sa Georginom Garsija Perez iz Španije, pa će u slučaju pobede morati da odigra još jedan meč u petak.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.