Izvor: RTS, 24.Jun.2021, 16:14

Krunićeva i Milojević bez glavnog žreba na Vimbldonu

Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u treće kolo vimbldonskih kvalifikacija, pošto je u dva seta poražena od Australijanke Storm Sanders - 6:3, 6:2. Nikola Milojević stao je u trećem kolu kvalifikacija, a bolji od njega bio je Francuz Artur Rindernek - 7:5, 6:4, 6:2.
Krunićeva je poražena u drugom kolu kvalifikacija za Vimbldon, a Australijanka Sanders slavila je posle svega sat vremena.

Srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniserka nije uspela da sačuva svoje servis gemove, dok je teško dolazila do brejk lopti, pa je Sanders ostvarila trijumf 6:3, 6:2.
U glavni žreb travnatog grend slema nije uspeo da se plasira ni Nikola Milojević, koji je u dva seta poražen od Franuza Rinderneka.
U prvom setu viđena je velika borba, Francuz osvaja taj-brejk rezultatom 7:5, dok je u nastavku meča srpskom teniseru opala koncentracija što Rindernek koristi i sa 6:4 dolazi do vođstva od 2:0.
U trećem setu Francuz pravi brejk već na samom startu, osvaja taj deo igre sa 6:2 i stiže do glavnog žreba grend slema u Londonu.
Turnir u Vimbldonu počinje u ponedeljak, a titulu osvojenu pre dve godine brani Novak Đoković.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vimbldon: Milojević i Krunićeva bez glavnog žreba

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021

Ispali u kvalifikacijama..Kroz kvalifikaciono sito za glavni žreb Vimbldona nije prošao niko od srpskih predstavnika...Poslednja nada u konkurenciji tenisera bio je Nikola Milojević, koji je u trećem kolu igrao protiv Artura Rinderneha, francuskog igrača koji je za četrdesetak mesta bolje rangiran...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.