Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 16:33

Vimbldon: Milojević i Krunićeva bez glavnog žreba

Ispali u kvalifikacijama

Kroz kvalifikaciono sito za glavni žreb Vimbldona nije prošao niko od srpskih predstavnika.

Poslednja nada u konkurenciji tenisera bio je Nikola Milojević, koji je u trećem kolu igrao protiv Artura Rinderneha, francuskog igrača koji je za četrdesetak mesta bolje rangiran na ATP listi.

Rinderneh je opravdao zvanje favorita i pobedio Milojevića sa 3:0 u setovima – 7:6, 6:4, 6:2. Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << teniser je samo na Rolan Garosu prošle godine došao do glavnog žreba, na ostalim grend slemovima nije uspevao da prođe kvalifikacije.

Aleksandra Krunić je 2015. bila učesnik trećeg kola turnira u Londonu, a ovog puta nije uspela da se probije kroz kvalifikacije.

U današnjem meču drugog kola poražena je od Storm Sanders, koja je ubedljivo slavila sa 6:3, 6:2 za tačno sat vremena igre. Australijanki je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk da bi dobila taj deo meča. Krunićeva je dobro otvorila drugi set, povela 2:0, ali je odmah izgubila taj brejk prednosti. Sanders je nakon toga napravila seriju od 6:0 i prošla dalje.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.