Krunić predvodi Srbiju u FED kupu

Izvor: Studio B, 05.Jan.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić predvodi Srbiju u FED kupu

Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće bez Ane Ivanović i Jelene Janković u mečevima Evro-afričke zone Fed kupa u Budimpešti od 4. do 7. februara.

Selektor Tatjana Ječmenica-Jeftić objavila je da će Srbiju u prestonici Mađarske predstavljati Aleksandra Krunić, Ivana Jorović, Doroteja Erić i Vojislava Lukić.

U Budimpešti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << će igrati 16 selekcija raspoređenih u četiri grupe, a takmičenje će biti održano po kružnom sistemu.

Protivnici srpskih teniserki biće poznati posle žreba, a mogući rivali su: Austrija, Belorusija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Gruzija, Velika Britanija, Mađarska, Izrael, Letonija, Lihtenštajn, Portugalija, Turska i Ukrajina. 

Pobednici grupa takmičiće se u mini plej-ofu, a bolji iz tih duela će u aprilu pokušati da izbore plasman u Svetsku grupu II. 
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Srbija bez Ane Ivanović i Jelene Janković na Fed kupu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2015

BEOGRAD - Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće bez Ane Ivanović i Jelene Janković u mečevima Evro-afričke zone Fed kupa u Budimpešti od 4. do 7. februara...Selektor Tatjana Ječmenica-Jeftić objavila je da će Srbiju u prestonici Mađarske predstavljati Aleksandra Krunić, Ivana Jorović,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.