Krunić izgubila u prvom kolu turnira na Tajvanu

Izvor: Beta, 31.Jan.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić izgubila u prvom kolu turnira na Tajvanu

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije danas uspela da se plasira u drugo kolo turnira na Tajvanu, pošto je izgubila od 55. teniserke sveta Čehinje Lucije Šafarove posle dva seta, 3:6, 4:6.Šafarova je napravila po jedan brejk u svakom setu i posle sat i 25 minuta pobedila je 132. teniserku sveta Krunić.Čehinja će u drugom kolu igrati protiv četvrtog nosioca Anastasije Sevastove iz Letonije.Ranije danas, u prvom kolu turnira na Tajvanu eliminisana je i Jelena Janković, koja je izgubila od Kurumi Nare iz Japana sa 7:6, 5:7, 4:6.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Krunićeva poražena na početku turnira na Tajvanu

Izvor: Press, 31.Jan.2017

Srpska teniserka je u 1. kolu turnira izgubila od 55. teniserke sveta Čehinje Lucije Šafarove posle dva seta, 3:6, 4:6. . foto: novosti.rs. Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.