Krstin za B92: Cilj je Top10

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstin za B92: Cilj je Top10

Srpski teniseri imaju sjajnu sezonu iza sebe, a to važi i za mladog Peđu Krstina koji je počeo da niže odlične rezultate u seniorskoj konkurenciji.

Krstin je osvojio pet turnira i zabeležio neke vredne pobede, a u novogodišnjem intervjuu za B92 govorio o uspesima, mečevima sa Robredom i Bagdatisom, Dejvis kupu, Australijan openu i očekivanjima za 2015. godinu.

Peđa Krstin rođen je trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << septembra 1994. u Mokrinu, a prethodnu godinu je završio na 248. mestu ATP liste, što je za 131 poziciju bolji plasman u odnosu na kraj 2013. Do takvog napretka stigao je zahvaljujući pet osvojenih titula na fjučersima.

”Veoma sam zadovoljan rezultatima koje sam postigao ove godine. Bila je ovo veoma uspešna sezona za mene. Ostvario sam dobre rezultate i uspeo da se približim trenutnom cilju, a to je ulazak u Top200 na ATP rang listi”, počeo je priču Peđa Krstin za B92.

Kompletan intervju sa Peđom Krstinom pročitajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Na našem sajtu možete da pronađete i sve ostale tekstove koje smo vam pripremili u okviru 'Novogodišnjeg paketića'.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.