Krstin osvojio turnir u Novom Sadu

Izvor: B92, 25.Avg.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstin osvojio turnir u Novom Sadu

Talentovani srpski teniser Peđa Krstin osvojio je ITF Fjučers turnir u Novom Sadu.

Krstin je u finalu posle velikog preokreta dobio Francuza Martina Vesa sa 3:6, 6:4, 6:3.

Sešti nosilac na turniru imao je problema na početku meca protiv sedmog - Ves je načinio brejk kojim je uspeo da održi prednost do kraja prvog seta.

Ni u drugom, Krstin sve do osmog gema nije uspevao da pronađe način da neutrališe odličnu igru Vesa, ali je onda ‘pao’ brejk koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sve promenio, te je u trećem setu lako poveo sa nedostižnih 3:0.

Krstin je na putu do titule u Novom Sadu pre Vesa eliminisao Bugarina Nejkova sa 6-2, 6-3, da bi zatim bio bolji od Italijana Faga sa 6-2, 6-3, u četvrtfinalu od hrvatskog tenisera Dina Marcana sa 6-4, 7-6(5), a u polufinalu od još jednog bugarskog predstavnika Tihomira Grozdanova sa 6:1, 6:2.

Krstin je već u svojoj prvoj sezoni u profesionalnoj karijeri uspeo da ostvari napredak od čak 600 mesta. Pre ovog turnira nalazio se na 516. mestu ATP liste, ali će posle ovog trijumfa sigurno obezbediti ulazak medu 500 najboljih igrača sveta.

On je ove sezone već osvojio turnir u Kazahstanu, a ovo mu je bilo četvrto finale, pošto je stizao do završnice i u Prijedoru i Beogradu.

Turnir u Novom Sadu igrao se za nagradni fond od 10.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstin osvojio turnir u Novom Sadu

Izvor: B92, 25.Avg.2013

Talentovani srpski teniser Peđa Krstin osvojio je ITF Fjučers turnir u Novom Sadu...Krstin je u finalu posle velikog preokreta dobio Francuza Martina Vesa sa 3:6, 6:4, 6:3...Sešti nosilac na turniru imao je problema na početku meca protiv sedmog - Ves je načinio brejk kojim je uspeo da održi prednost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.