Krejčikova osvojila i titulu u dublu na Rolan Garosu

Izvor: Beta, 13.Jun.2021, 13:39

Krejčikova osvojila i titulu u dublu na Rolan Garosu

Češke teniserke Barbora Krejčikova i Katerina Sinijakova osvojile su danas titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske u konkurenciji dublova.Krejčikova i Sinijakova su u finalu pobedile Amerikanku Betani Matek Sends i Poljakinju Igu Švjontek sa 6:4, 6:2, posle sat i 16 minuta igre.Barbora Krejčikova je juče osvojila titulu u pojedinačnoj konkurenciji na Rolan Garosu.Ona je tako postala prva teniserka koja je osvojila trofeje i u singlu i u dublu u Parizu još od Meri Pirs kojoj je to pošlo za rukom 2000. godine.Krejčikova i Sinijakova su osvojile drugu zajedničku titulu na Rolan Garosu nakon što su podigle trofej 2018. godine. Te godine su osvojile i Vimbldon.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krejčikova osvojila i titulu u dublu na Rolan Garosu

Izvor: Danas, 13.Jun.2021

Češke teniserke Barbora Krejčikova i Katerina Sinijakova osvojile su danas titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske u konkurenciji dublova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.