Krajinović zbog povrede odustao od Sidneja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović zbog povrede odustao od Sidneja

Srpski teniser Filip Krajinović zbog povrede skočnog zgloba povukao se sa turnira u Sidneju.

Krajinović se nije oporavio od povrede zadobijene u Dohi, pa je morao da otkaže duel sa Francuzem Adrijanom Manarinom u prvom kolu.

Umesto njega u glavni žreb ušao je kvalifikant Jevgeni Donskoj iz Rusije.

Srbija u Sidneju više nema predstavnika u muškom singlu, nakon što je juče Viktor Troicki poražen od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova 6:3, 6:7 (6:8), 7:5.

Turnir u Sidneju igra se za nagradni fond od 468.910 dolara.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović zbog povrede odustao od nastupa u Sidneju

Izvor: RTS, 08.Jan.2018

. Srpski teniser Filip Krajinović zbog povrede skočnog zgloba povukao se sa turnira u Sidneju. Krajinović se nije oporavio od povrede zadobijene u Dohi, pa je morao da otkaže duel sa Francuzem Adrijanom Manarinom u prvom kolu.

Nastavak na RTS...

Krajinović povređen odustao od Sidneja

Izvor: N1 televizija, 08.Jan.2018

Srpski teniser Filip Krajinović povukao se sa turnira u Sidneju zbog povrede Ahilove tetive...Ista povreda mučila je Krajinovića i na turniru u Dohi, pa je morao da otkaže duel sa Francuzem Adrijanom Manarinom u prvom kolu...Umesto srpskog tenisera, u glavni žreb ušao je kvalifikant Jevgeni Donskoj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.