Sidnej: Krajinović odustao zbog povrede

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2018, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sidnej: Krajinović odustao zbog povrede

Srpski teniser Filip Krajinović zbog povrede skočnog zgloba se povukao sa turnira u Sidneju.

Krajinović se nije oporavio od povrede zadobijene u Dohi, pa je morao da otkaže duel sa Francuzom Adrijanom Manarinom u prvom kolu. Umesto njega u glavni žreb ušao je kvalifikant Jevgeni Donskoj iz Rusije.

Srbija u Sidneju više nema predstavnika u muškom singlu, pošto je juče Viktor Troicki poražen od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova sa 6:3, 6:7 (6:8), 7:5.

Turnir u Sidneju se igra za nagradni fond od 468.910 dolara.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Džumhur u četvrtfinalu dubla na turniru u Sidneju

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jan.2018, 10:05

Damir Džumhur plasirao se u četvrtfinale dubla na ATP turniru u Sidneju, koji se igra za nagradni fond od 468.910 dolara...Džumhur je u paru sa Čehom Romanom Jebavyjem u prvom kolu pobijedio hrvatsko-austrijski par Nikola Mektić/Alexander Peya sa 4:6, 7:6, 10-7...Džumhur i Jebavy će u meču za...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.