Izvor: RTS, 14.Apr.2021, 14:11

Krajinović ubedljiv protiv Londera, naredni rival Fabio Fonjini

Filip Krajinović ubedljivo je savladao Argentinca Huana Ignasija Londera sa 6:0, 6:3 i plasirao se u treće kolo Mastersa u Monte Karlu. Srpski teniser će u narednoj rundi igrati protiv branioca titule Fabija Fonjinija.
Krajinović igra odlično na turniru u Kneževini, a u trećem kolu će imati veliku prepreku, Italijana Fabija Fonjinija.

Filip je u prva dva meča na turniru izgubio samo četiri gema, a protiv "laki luzera" Londera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije imao previše problema i zabeležio je pobedu za samo 55 minuta.
Srpski teniser u prvom setu nije dozvolio protivniku nijedan gem, dok je u drugom bio nešto opušteniji, ali ipak stigao do ubedljive i lake pobede.
U prvom kolu Basilašvili je predao meč pri vođstvu Krajinovića 6:1, 2:0.
Krajinović će u trećem kolu igrati protiv Fabija Fonjinija, koji brani titulu osvojenu pre dve godine, pošto se prošle godine turnir u Monte karlu nije igrao zbog pandemije koronavirusa.
Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2.082.960 evra, a titulu iz 2019. brani Fabio Fonjini.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović ekspresno do osmine finala Monte Karla

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2021

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u osminu finala Mastersa u Monte Karlu, pošto je danas pobijedio Argentinca Huana Ignasija Londera 6:0, 6:3.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Krajinović: Fonjini me zove "srpski ciganine"

Izvor: B92, 14.Apr.2021

Srpski teniser Filip Krajinović će u trećem kolu Masters turnira u Monte Karlu za protivnika imati Fabija Fonjinija...Njih dvojica su dobri prijatelji, ali je Krajinović pred njihov susret koji se igra u četvrtak ispričao detalj iz njihovog odnosa...Tačnije, govorio je o načinu na koji se oslovljavaju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.