Krajinović u osmini finala turnira u Hamburgu

Izvor: Beta, 16.Jul.2014, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović u osmini finala turnira u Hamburgu

BEOGRAD, 16. jula 2014. (Beta) - Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u sredu u osminu finala turnira u Hambrugu, pošto je u drugom kolu pobedio Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0, po setovima 6:4, 6:0.

Krajinović, trenutno 149. teniser na ATP rang listi, do trijumfa nad braniocem titule u Hamburgu došao je posle 54 minuta igre.

On je u prvom setu dvaput oduzeo servis Fonjiniju, 15. teniseru sveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << dok je u drugom u potpunosti kontrolisao meč i tako došao do sada najvećeg trijumfa u karijeri.

Krajinović će se u osmini finala turnira sastati sa boljim iz duela izmedju Dušana Lajovića i Argentinca Karlosa Berloka.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamburg: Krajinović izbacio branioca titule

Izvor: Sportal.rs, 16.Jul.2014

Na turniru u Hamburgu Filip Krajinović je pobedio Fabija Fonjinija sa 2:0, po setovima 6:4, i 6:0 i plasirao se u osminu finala! Srpski teniser je priredio iznenađenje jer je pobedio Italijana koji je trenutno 15.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.