Krajinović sa ivice ambisa do finala Hajlbrona

Izvor: RTS, 18.Maj.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović sa ivice "ambisa" do finala Hajlbrona

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u finale čelendžera u Hajlbronu nakon velikog preokreta protiv Stefana Travalje. Krajinović je bio u zaostatku set i dva brejka, ali je uspeo da se vrati "iz mrtvih" i slavi sa 1:6, 7:6 (7-5), 6:1.
Prvi nosilac u nemačkom gradu gotovo da se oprostio od finala pri rezultatu 6:1, 4:1, posle čega se desio neverovatan pad u igri Italijana.

Momak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Sombora je dobio 12 od sledećih 15 gemova (uključujući i taj-brejk drugog seta), došavši do pobede za nešto više od dva sata igre.
"Bio je težak meč. On je igrao izuzetno dobro set i po, a ja na kraju nisam imao šta da izgubim. Postao sam agresivniji, srećan sam što sam se borio tokom čitavog meča i što sam u finalu", rekao je Krajinović.
Krajinović će se za titulu boriti sa Arturom De Grefom iz Belgije, koji je pobedio Denisa Novaka (6:3, 7:5).
"Rekao sam sebi da ne odustajem i da igram do kraja. Znao sam da ću imati barem jednu priliku, dobio sam je i iskoristio. Srećan sam i radujem se finalu. Naporan rad se sada isplaćuje, na poslednja tri turnira sam igrao finala, napredujem na ATP listi i to je moj cilj."
Ovaj rezultat će mu značiti jer na predstojećem Rolan Garosu može da se direktno nađe i u glavnom žrebu.
"Trenutno sam jedno mesto ispod crte, nadam se da će neko odustati. U dobroj sam formi i moja igra je na visokom nivou", zaključio je Krajinović.
Čelendžer u Hajlbronu igra se za nagradni fond od 92.040 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović bio na ivici ambisa, pa se plasirao u finale!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2019

Filip Krajinović je uspeo da se plasira u finale Hajlbrona...Srpski teniser Filip Krajinović koji je postavljen za prvog nosioca na turniru u Hajlbronu je uspeo da se plasira u finale pošto je danas savladao Italijana Travalju sa 2:1 u setovima, bilo je 1:6, 7:6 (5) i 6:1...Gubio je Krajinović sa...

Nastavak na Sportske.net...

Nestvaran preokret Krajinovića za finale Hajlbrona

Izvor: B92, 18.Maj.2019

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u finale Čelenedžera u Hajlbronu pobedom nad Italijanom Stefanom Travaljom posle preokreta...Krajinović će došao do pobede posle dva časa tenisera – 1:6, 7:6, 6:1...Filip je došao do četvrte uzatopne pobede i plasirao se u finale Hajlbrona, a Italijana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.