Krajinović bio na ivici ambisa, pa se plasirao u finale!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović bio na ivici ambisa, pa se plasirao u finale!

Filip Krajinović je uspeo da se plasira u finale Hajlbrona.

Srpski teniser Filip Krajinović koji je postavljen za prvog nosioca na turniru u Hajlbronu je uspeo da se plasira u finale pošto je danas savladao Italijana Travalju sa 2:1 u setovima, bilo je 1:6, 7:6 (5) i 6:1.

Gubio je Krajinović sa 1:0 u setovima i sa 1:4 u drugom setu uz dva brejka, a onda je zaigrao neverovatno. Vratio je dva uzastopna brejka, došao do taj-brejka, gde je iskoristio drugu set loptu.

Kasnije je samo priveo meč kraju, bio je u psihološkoj prednosti koju nije ispustio do kraja.

U finalu će igrati protiv boljeg iz duela De Gref-Novak.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sjajna vest iz Nemačke, Krajinović osvojio turnir, sledi skok na ATP listi!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2019, 16:32

Novi veliki uspeh našeg tenisera...Trijumfalna nedelja za srpskog tenisera Filipa Krajinovića!..On je bio prvi nosilac na turniru u nemačkom Hejlbronu i tu ulogu je u potpunosti opravdao...Danas je odigrano finale ovog turnira, gde je Krajinović u potpunosti dominirao i za samo sat vremena borbe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.