Krajinović odustao od turnira u Marakešu

Izvor: Press, 28.Mar.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović odustao od turnira u Marakešu

Srpski teniser Filip Krajinović odustao je turnira serije 250 u Marakešu, koji je na programu od 9. do 15. aprila ove godine
Foto:Gettyimages
Krajinoviću je ovo trebalo da bude prvi turnir na šljaci ove godine, jer nije učestvovao ni u jednom od dosadašnja četiri turnira na najsporijoj podlozi u sezoni.
Srbin ima sjajnu sezonu iza sebe, a najnoviji uspeh je ostvario na ovonedeljnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << turniru u Majamiju, gde je u četvrtom kolu poražen od nezaustavljivog Huana Martina del Potra (6:4, 6:2).
Nije naveden razlog odustajanja Krajinovića, ali pretpostavlja se da nije u pitanju nikakva povreda, već da je neočekivano veliki broj odigranih mečeva u poslednjih par nedelja, u Indijan Velsu i Majamiju, doveo do umora. 

Filipovo mesto će zauzeti Španac Roberto Karbaljes Baena, trenutno 78. igrač na svetu, koji ove nedelje nastupa na čelendžeru u Marbelji. 

Dvadesetšestogodišnji Krajinović će najverovatnije, nakon Majamija zadržati 27. mesto na ATP rang listi, a sledeći turnir za drugog najboljeg srpskog tenisera trebalo bi da bude Masters u Monte Karlu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.