Krajinović izgubio od Dimitrova u Monte Karlu

Izvor: Press, 11.Apr.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović izgubio od Dimitrova u Monte Karlu

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u prvom kolu Mastersa u Monte Karlu od Bugarina Grigora Dimitrova.
foto: b92.net
Krajinović, koji je u glavni žreb u Kneževini stigao iz kvalifikacija, od Dimitrova je izgubio sa 6:3, 6:2, posle jednog sata i 14 minuta igre.
Bugarskog tenisera u narednom kolu čeka susret sa Francuzem Žilom Simonom, koji je bio bolji od drugog našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tenisera Viktora Troickog.
Dimitrov je gotovo sve vreme kontrolisao rezultat u meču sa Krajinovićem. Jedan brejk bio mu je dovoljan da osvoji prvi set, dok je dva puta u drugom oduzeo servis srpskom teniseru, što mu je bilo više nego dovoljno za plasman u naredno kolo. 

Masters u Monte Karlu se igra za nagradni fond od 3.748.925 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filip nije izdržao

Izvor: Mondo, 11.Apr.2016

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u prvom kolu mastersa u Monte Karlu..Foto: MN Press..  Filip Krajinović izborio je plasman u glavni žreb mastersa u Monte Karla preko kvalifikacija, prvi put u karijeri, ali je izgubio već u prvom kolu...Za protivnika je imao nešto iskusnijeg i 84 mesta...

Nastavak na Mondo...

Monte Karlo: Krajinović izgubio od Dimitrova

Izvor: Vesti-online.com, 11.Apr.2016

Srpski teniser Filip Krajinović izgubio je danas na startu Mastersa u Monte Karlu od Bugarina Grigora Dimitrova rezultatom 6:3, 6:2...Meč je trajao 74 minuta, a Dimitrov će u drugom kolu igrati protiv Francuza Žila Simona, koji je juče bio bolji od Viktora Troickog...Masters u Monte Karlu igra se...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.