Krajinović bljesnuo, pa se brzo ugasio

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 19:19

Krajinović bljesnuo, pa se brzo ugasio

Srpski teniser Filip Krajinović izgubio je u drugom kolu Mastersa u Madridu od Australijanca Kristofera O'Konela sa 6:4, 6:7 (2), 6:2.

Naš predstavnik je bio nadomak poraza već u drugom setu, ali je uspeo da preokrene i posle taj-brejka obezbedi odlučujući period.

Nije bio na nivou u trećem setu i 81. igrač sveta je prošao dalje, a u narednoj rundi će igrati protiv Tejlora Frica.

O'Konel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u prvom setu napravio jedan brejk i to u sedmom gemu, maratonskom, kada je iskoristio osmu šansu.

Krajinović je u drugom setu takođe imao brejk zaostatka, u devetom gemu se suočavao i sa dve meč lopte, ali je preživeo.

U poslednjem momentu je vratio brejk, u 10. gemu, da bi u 11. opet popustio pod pritiskom.

Drami nije bilo kraja, Krajinović je u ponovo uzvratio ribrejkom, odveo set u taj-brejk, koji je rešio vezavši pet poena.

Dobro je startovao i treći set, napravio brejk, ali je do kraja ovog perioda čak tri puta dozvolio rivalu da mu oduzme servis i povratka nije bilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.