Krajinović: Vraćam se kući srećan

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jun.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović: Vraćam se kući srećan

Srpski teniser Filip Krajinović, koji je danas sa 1:3 izgubio u trećem kolu Rolan Garosa od Grka Stefanosa Cicipasa, izjavio je da je, uprkos porazu, zadovoljan svojom izgrom i da se “vraća kući srećan”.

“Meč je bio težak. Nisam bio dovoljno agresivan, nisam iskoristio šanse, ali sam srećan što sam uvideo gde su mi greške”, rekao je Filip u sesretu s novinarima dodavši da je za njega veliko postignuće što je u meču protiv jednog od pet najboljih tenisera sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << bio nadomak pobede.

“Igram dobar tenis, na dobrom sam putu, a ovaj meč mi je važan za nastavak”, kazao je.

Filip je imao samo reči hvale za svog današnjeg protivnika. “Cicipas igra dobar, agresivan tenis, jedan je od favorita, ima svetlu budućnost”, rekao je.

Krajinović je najavio da će u predstojećem periodu raditi na tome da popravi servis, da bi na takmičenjima imao « više asova i da ne bi morao da se bori za svaki poen".

"Sve u svemu, idem kući srećan, bez večih povreda, prva polovina godine za mene je bila sjajna," rekao je Filip i poručio da će prvo malo da se odmori, a potom dolaze pripreme za Vimbldon.

Mira Popović

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović: Idem podignute glave kući

Izvor: RTS, 01.Jun.2019

Srpski teniser Filip Krajinović savladan je od Stefanosa Cicipasa sa 3:1 u trećem kolu turnira u Parizu. U izjavi za RTS naš teniser je istakao da je uprkos porazu zadovoljan učinkom i da je puno toga naučio iz ovog duela. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.