Kraj za Viktora i u dublu

Izvor: RTS, 20.Apr.2012, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Viktora i u dublu

Srpski teniser Viktor Troicki i Švajcarac Stanislas Vavrinka zaustavljeni su u četvrtfinalu mastersa u Monte Karlu u konkurenciji dublova, pošto su izgubili od belorusko-kanadske kombinacije Maks Mirnji/Danijel Nestor sa 6:4, 7:5.

Troicki i Varvinka pružili su veliki otpor u borbi za polufinale. Međutim, nisu uspeli da savladaju favorite Mirnjija i Nestor. Protivnici su u odlučujućim trenucima imali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više koncentracije i na kraju su zasluženo slavili.

Belorusko-kanadska kobinacija će u polufinalu igrati protiv Nenada Zimonjića i Francuza Mikaela Lodre, koji su savladali Austrijance Oliver Marah i Aleksandera Peju sa 6:2, 6:1.

Turnir u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2,95 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Nenad Zimonjić

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.