Kraj za Lajovića u Bostadu

Izvor: B92, 11.Jul.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Lajovića u Bostadu

Srpski teniser Dušan Lajović završio je takmičenje u Bostadu porazom od Žoaa Souse posle dva seta u četvrtfinalu turnira.

Lajović je veoma loše startovao meč, izgubio je svoj servis već u prvom gemu, ali je već u sledećem uspeo da se revanšira.

Sousa je do prednosti od 1:0 došao brejkom u devetom gemu, a potom je iskoristio tek četvrtu set loptu, pošto je prethodno srpski teniser propustio tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brejk šanse (6:4). U drugom setu Portugalac je bio siguran i rešio ga je sa 6:4.

I u tom delu meča je viđen scenario sličan prvom, Lajović je u trećem gemu izgubio servis, ali je stigao potom do ribrejka.

Duel je praktično odlučen u sedmom gemu, sa nulom je Sousa uzeo gem protivniku, a potom iskoristio drugu meč loptu, u desetom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.