Kraj za Anu Konjuh na startu USO

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2017, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Anu Konjuh na startu USO

Hrvatska teniserka Ana Konjuh poražena je u prvom kolu US opena.

Ana Konjuh je na poslednjem Gren slemu bila postavljana za 21. nosioca, ali je za nju takmičenje završeno već u prvom kolu. Od Konjuhove je bolja bila Ešli Barti, 43. igračica sveta nakon preokreta i posle tri odigrana seta 4:6, 6:0, 6:1.

Hrvatica je odlično otvorila meč, povela sa 4:0 u prvom setu uz dva brejka i uz jedan izgubljen brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u šestom gemu sigurno prvi deo meča privela kraju.

Međutim, kao da se sve okrenulo u drugom setu koji je Barti dobila ne prepustivši Ani niti jedan gem.

U trećem setu je Barti napravila prvi brejk u četvrtom gemu, povela sa 4:1 a zatim još jednom osvojila gem na servis rivalke i tu je već bilo jasno da je kraj za Konjuhovu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

USO: Lučić-Baroni "zakazala" meč sa Suarez Navaro

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2017

Mirjana Lučić - Baroni obezbedila je mesto u drugom kolu US opena...Mirjana Lučić - Baroni bila je u prvom kolu poslednjeg Gren slema sezone bolja od Monike Puig i slavila je nakon tri odigrana seta 6:4, 6:7, 7:6...Tri brejka viđena su u prvom setu, a jedan više napravila je hrvatska teniserka....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.