US open: Kraj na početku za Jelenu Janković

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US open: Kraj na početku za Jelenu Janković

Srpska teniserka Jelena Janković završila je učešće na US openu u singl konkurenciji poošto je u meču 1. kola poražena od Čehinje Petre Kvitove sa 2:0, po setovima 7:5, 7:5, posle 90 minuta igre.

U prvom setu Jankovićeva je imala brejk zaostatka, ali je uspela da dođe do izjednačenja (5:5) i uvede taj deo igre u neizvesnu završnicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Međutim, nije mogla do vođstva pošto je Čehinja u 12. gemu napravila još jedan brejk iskoristivši prvu set loptu.

U drugom delu Jelena je propustila još veću šansu pošto je uz brejk imala vođstvo od 5:3, ali je potom izgubila četiri naredna gema, samim tim i meč.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

US Open: Kvitova zaustavila Džej Džej u prvom kolu

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2017

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković poražena je u prvom kolu US Opena od Čehinje Petre Kvitove...Jankovićeva, kojoj je ovo 14. učešće na američkom Gren Slemu, izgubila je gem na svoj servis i dozvolila protivnici da povede 4:2 u prvom setu...Kasnije je vratila brejk za izjednačenje 5:5,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.