Kraj za Janković, Krunić izbacila Kontu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2017, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Janković, Krunić izbacila Kontu

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković eliminisana je na startu US Opena porazom od Čehinje Petre Kvitove 7:5, 7:5.

Jankovićeva nije uspela da napravi iznenađenje protiv 14. teniserke sveta, a Kvitova je u finišu oba seta imala više koncentracije kada je napravila po brejk u 12. gemu.

Kvitova se u drugoj rundi sastaje sa pobednicom meča Aliz Korne (Francuska) - Heder Votson (Velika Britanija).

Krunić eliminisala Kontu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << US Openu

Srpska teniserka Aleksandra Krunić napravila je veliko iznenađenje na US Openu, pošto je danas u 1.kolu savladala sedmu teniserku sveta, Britanku Džoanu Kontu, sa 4:6, 6:3, 6:4.

Krunić, 78. na WTA listi, uspela je da se vrati posle vođstva Konte u setovima i napravi senzaciju nakon dva sata i 18 minuta igre u Njujorku.

Srpski reket broj dva se u drugoj rundi sastaje sa pobednicom meču Ajla Tomljanović (Hrvatska) - Johana Larson (Švedska).
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.