Kovid mi je za vratom, rizikujem život, a vi pitate igra li mi se tenis?

Izvor: B92, 14.Jan.2021, 19:19

"Kovid mi je za vratom, rizikujem život, a vi pitate igra li mi se tenis?"

Australijski teniser Bernard Tomić uspeo je da se plasira u glavni žreb prvog grend slema sezone, ali i dalje nastavlja rat sa novinarima.

Nedugo pošto je obezbedio plasman na turnir u Melburnu, Tomić koji je 228. na ATP listi, obrušio se na pripadnike sedme sile nezadovoljan izveštavanjem.

On je posle meča trećeg kola kvalifikacija u Dohi i pobede nad Džonom-Patrikom Smitom, 6:4, 5:7, 7:6 (7), na pitanje ima li želju da i dalje igra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tenis, prosto pobesneo.

"U Dohi sam, rizikujem svoj život dolaskom ovde, svoje zdravlje, kovid mi je za vratom, mnogo je bolesnih i mnogo toga može da krene po zlu. Dakle, rizikujem život, igram i takmičim se. Naravno da želim da budem u Melburnu. U suprotnom, okačio bih reket o klin. Ne moram da igram tenis, imam dovoljno novca, što me onda i pitate tako nešto? Ne postavljajte mi takvih pitanja", poručio je Tomić.

Tu nije bio kraj njegove tirade.

"Vi ste ti koji pišu loše stvari o meni. Kvalifikovaio sam se za slem, o čemu bi drugom trebalo da pišete? Momci, mislim da niste bili fer prema meni u poslednjih pet godina ili celu deceniju. Možete da napišete šta hoćete, ali to neće moći da zaobiđe činjenicu da sam se kvalifikovao za slem. Ako ste moji navijači i volite me, pišite lepo", poručio je Tomić.

Australijanac je u karijeri najdalje u Melburnu stigao do osmine finala, 2012, 2015. i 2016.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AUSTRALIJSKI TENISER POBESNEO: ‘Rizikujem život, kovid mi je za vratom, a vi me pitate tako nešto’

Izvor: HotSport.rs, 14.Jan.2021

Australijski teniser Bernard Tomić uspeo je da se plasira u glavni žreb prvog grend slema sezone, ali njegov loš odnos sa novinarima i dalje se nastavlja.. The post AUSTRALIJSKI TENISER POBESNEO: ‘Rizikujem život, kovid mi je za vratom, a vi me pitate tako nešto’ appeared first on HotSport -...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.