Indijski guru bio sa Jelenom u Beogradu, Novak ga ugostio u Melburnu: Hvala ti, sadguru FOTO

Izvor: B92, 24.Jan.2024, 11:39

Indijski guru bio sa Jelenom u Beogradu, Novak ga ugostio u Melburnu: "Hvala ti, sadguru" FOTO

Novak Đoković se plasirao u polufinale Australijan opena posle pobede nad Tejlorom Fricom dan ranije i dobio je dva dana slobodno do duela sa Janikom Sinerom u polufinalu.

Na društvenim mrežama veliku pažnju je privukla fotografija nakon meča na kojoj je Novak Đoković sa jednim guruom na Australijan openu, koji je, kao i čitav svet fasciniran srpskim asom.

"Divno upoznavanje sa Novakom! Ostati na vrhunskom učinku više od dve decenije u neverovatno konkurentnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniskom krugu je izvanredno. Vaša posvećenost i razumevanje tela i uma predstavljaju izvanredan primer za druge. Sve najbolje u predstojećim mečevima.", napisao je indijski guru.

Guru je Novaku na poklon poklonio i njegovu knjigu "Karma", nastale su i fotografije za uspomenu, koje je Sadguru objavio na svom Instagramu. I Novak se oglasio na svom Instagramu i zahvalio je indijskom guruu, što je bio na njegovom meču.

"Hvala ti Sadguru za posetu i što si gledao moj meč", poručio je Novak uz podeljenu objavu indijskog gurua.

Sadgurua na Instagramu prati 11,5 miliona ljudi, a prethodno ga je upoznala i Novakova supruga Jelena, i to u momentu kada je putovao na motoru iz Indije, gde je tokom 100 dana prošao kroz 100 različitih zemalja, a tada je posetio i Srbiju i Beograd.

"Danas je kroz Beograd prošao Sadhguru i pričao o bitnosti očuvanja zemljišta jer postaje sve više osiromašeno. Naše voće, povrće i žitarice koje uzgajamo i jedemo nemaju više istu nutritivnu vrednost kao nekada… danas nam treba osam pomorandži da zamene onu jednu sočnu od pre samo 10 godina. Zbog toga nas poziva da mu se pridružimo u njegovoj kampanji podizanja svesti o bitnosti očuvanja zemljišta i naravno, poziva nas da promenimo navike zarad našeg zdravlja, a i zdravlja naše dece i planete. Ja sam se rado odazvala pozivu i sa velikom zahvalnošću ga ispratila dalje… ima još 75 dana vožnje motorom da stigne do Indije", napisala je Jelena u aprilu 2022. godine uz fotografiju sa indijskim guruom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ko je indijski guru koji je posjetio Novaka na AO?

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2024

​Najbolji srpski i svjetski teniser Novak Đoković ostvario je 33. uzastupnu pobjedu na Australijen openu. Ovoga puta jači je bio od Tejlora Frica sa 7:6 (7:3), 4:6, 6:2, 6:3, a jedna fotografija na mrežama privukla je veliku pažnju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.