Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2021, 17:30

Knjiga se svela na jedno slovo: I Kecmanović eliminisan u Nur-Sultanu

Srpski teniser poražen posle preokreta

Miomir Kecmanović je eliminisan u osmini finala Nur-Sultana od Aleksandera Bublika 6:2, 3:6, 5:7. Srpski teniser je posle dva sata i dva minuta poražen od Kazahstanca, a prvi set nije nagoveštavao epilog koji je usledio. Sa dva brejka, 60. teniser sveta rutinski i prilično ubedljivo je stigao do seta.

Priliku da nastavi u istom ritmu nakon osvojenog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << seta Kecmanović je imao već u prvom narednom gemu na servis rivala, ali nije iskoristio dve brejk lopte. Srbin je potom uspeo i da izbegne brejk, međutim ono što nije uspeo u drugom gemu, 34. teniser sveta ostvario je u osmom, te je potom sigurno stigao do seta i izjednačenja.

U odlučujućem setu 60. teniser sveta imao je čak tri brejk lopte pri rezultatu 4:3, ali nakon što ih je ispustio usledio je odgovor Kazahstanca koji je brejkom za 5:6 režirao potpuni preokret i ubrzo potom overio pobedu. Pre Kecmanovića, od srpskih predstavnika eliminisan je i Dušan Lajović, te je jedini naš preostali teniser u Kazahstanu Laslo Đere.

Bublik će u četvrtfinalu odmeriti snage sa Karlosom Tabernerom, a pobednik ovog duela u polufinalu će igrati sa boljim iz susreta Đere - Kvon.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.