Klajsters odustala od Ju-Es Opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2011, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klajsters odustala od Ju-Es Opena

NJUJORK -

Dvostruka uzastopna pobednica Otvorenog prvenstva SAD Kim Klajsters objavila je danas da neće nastupati na tom teniskom turniru zbog povrede stomačnih mišića.

Klajstersova je propustila Vimbldon i veći deo sezone zbog povrede članka, a stomak je povredila ovog meseca u Torontu.

"Dve nedelje rehabilitacije nisu dovoljne da bi se izlečila ovakva povreda", rekla je Belgijanka.

Kim Klajsters je ove godine osvojila Otvoreno prvenstvo Australije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali je na Rolan Garosu stigla samo do drugog kola.

Tenisu se vratila 2009, pošto je pauzirala dve godine da bi rodila bebu, a tada je postala prva igračica koja je osvojila Ju-Es Open a da nije bila među nosiocima.

Titulu je odbranila 2010. godine. Sa pobedom iz Melburna iz januara, ima ukupno četiri grend slem trofeja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim Klajsters zbog povrede odustala od US Opena

Izvor: Blic, 19.Avg.2011

Dvostruka uzastopna pobednica Otvorenog prvenstva SAD Kim Klajsters objavila je da neće nastupati na tom teniskom turniru zbog povrede stomačnih mišića...Klajstersova je propustila Vimbldon i veći deo sezone zbog povrede članka, a stomak je povredila ovog meseca u Torontu..."Dve nedelje rehabilitacije...

Nastavak na Blic...

Šampionka preskače Ju-Es Open

Izvor: Sportal.rs, 19.Avg.2011

Belgijanka Kim klajsters neće braniti pehar na poslednjem gren-slemu u sezoni, Ju-Es Openu, jer je zbog povrede odustala od učešća na turniru u Njujorku.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.