Kiša prekinula Mareja i Ferera

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jun.2012, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša prekinula Mareja i Ferera

Poslednji četvrtfinalni meč Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu između Španca Davida Ferera i Britanca Endija Marija prekinut je večeras zbog kiše pri rezultatu 1:1 u setovima i 1:0 u gemovima za Mareja.

Španac je dobio prvi set sa 6:4, ali je Britanac izjednačio posle taj-brejka u drugom setu, u kojem je bilo 7:3. Na početku trećeg seta Mari je dobio svoj servis, ali susret zbog kiše nije mogao da se nastavi. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Pobednik ovog duela igraće u polufinalu protiv Španca Rafaela Nadala, koji je ranije danas pobedio sunarodnika Nikolasa Almagra sa 3:0. U drugom polufinalu, u petak oko 13.00, sastaće se Novak Đoković i Rodžer Federer. Trofej osvojen prošle sezone brani Nadal. Beta
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.