Izvor: Piplmetar.rs, 11.Dec.2023, 10:31

Kirjos ne igra na Australijan openu

Australijski teniser Nik Kirjos neće nastupiti u domovini početkom godine. On je u petak objavio da će drugu godinu zaredom preskočiti Australijan open. 
Kirjos je pve godine zbog povrede odigrao samo jedan meč, onaj u Štutgartu protiv Jibing Vua, u kojem je poražen.
„Iza mene je teška godina – operacija kolena, malo sam se prerano vratio, pa sam imao i probleme sa ručnim zglobom. To je veliko razočaranje za mene, ali neću moći da igram na Australijan openu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Srce mi se slama, tu imam mnogo neverovatnih uspomena. Želim da opet budem u najboljoj formi, a za to je potrebno malo više vremena. Bio sam blizu grend slem titule, želim da dam telu vremena da se oporavi. Neću se takmičiti, ali ću komentarisati mečeve, imam neke posebne stvari u planu. Vidimo se tamo“, rekao je Kirjos.
Kirjos je 2022. igrao finale Vimbldona, dok je u dublu osvojio Australijan open u paru sa Tanasijem Kokinakisom.
Najbolji rezultat na prvom grend slemu u karijeri m

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.