Kirjos: Ne idite u krevet praznog stomaka, javite mi se

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020, 16:46

Kirjos: Ne idite u krevet praznog stomaka, javite mi se

Australijski teniser Nik Kirjos izjavio je da je spreman da pomogne svima koji su se našli u teškoj situaciji zbog pandemije koronavirusa i pozvao je sve da mu se jave privatnom porukom ako im treba bilo kakva pomoć.

"Ako bilo ko ne radi ili nema prihode a i nestane mu hrane ili je jednostavno u teškoj situaciji, molim vas ne idite u krevet praznog stomaka. Nemojte da se bojite ili da vas je sramota da mi pošaljete privatnu poruku, biću više nego srećan da podelim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << s vama šta god u tom trenutku imam. Kutiju testenina, hleb ili mleko. Ostaviću to na vašem kućnom pragu, bez pitanja", napisao je Kirjos na svom Instagram nalogu.

Trenutno 40. teniser sveta pozvao i druge da pomognu na sličan način.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dobri samarićanin Nik Kirjos nudi pomoć

Izvor: RTS, 06.Apr.2020

Australijski teniser Nik Kirjos izjavio je da je spreman da pomogne svima koji su se našli u teškoj situaciji zbog pandemije koronavirusa i pozvao je sve da mu se jave privatnom porukom ako im treba bilo kakva pomoć. . Kirjos...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.