Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović osvojio fjučers na Floridi

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović osvojio je turnir iz fjučers serije na Floridi, prvi u profesionalnoj konkurenciji.

Kecmanović je u finalu fjučersa na Floridi, nagradnog fonda 15.000 dolara, pobedio 26-godišnjeg Šveđanina Kristijana Lindela u dva seta, 6:2 i 6:2.

On je do prvog profesionalnog turnira stigao nanizavši devet pobeda za redom, pošto je u glavni turnir ušao iz kvalifikacija u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je odigrao četiri meča i zabeležio isto toliko pobeda.

Ovaj 17-godišnji teniser ;je u 2016. odigrao finale singla na turniru iz fjučers serije i osvojio dubl trofej na profesionalnom turniru istog ranga.

Kecmanović je trenutno na 801. teniser sveta, a trijumf na Floridi doneće mu veliki skok na ATP rang-listi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.