Kecmanović je ponekad kao Top 10 igrač

Izvor: B92, 24.Nov.2023, 00:03

"Kecmanović je ponekad kao Top 10 igrač"

Britanski teniser Džek Drejper nije krio da je ostao impresioniran nastupom Miomira Kecmanovića u prvom meču Dejvis kupa.

Kecmanović je slavio nakon dva taj-brejka i doneo Srbiji važnu prednost, koju je iskoristio Novak Đoković i odveo Srbiju u polufinale.

Drejper je posle tog meča izneo utisak da je Kecmanović isuviše dobro servirao.

"Da, servirao je, nisam siguran koji je njegov procenat bio, ali utisak je kao da je bio visok. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogu da kažem da sam riternirao sjajno, ali i kad jesam činilo se da je imao odgovor i tada. Da, definitivno je bio bolji na servisu od mene", rekao je Drejper.

Za razliku od mnogih, za njega nije bilo iznenađenje to što je selektor Srbije Viktor Troicki izabrao baš Kecmanovića.

"Ne, zapravo. Čini se da ste vi mislili da će Đere igrati. Ja sam mislio da će to biti Miomir. Igrao sam sa njim ranije tokom godine, morao sam da odigram neverovatan meč da bih ga dobio. Njegov teniski nivo je ponekad kao da je Top 10 igrač. Ne promašuje puno. Mislim da mora da pronađe sezonu kada će biti konstantno dobar. Ali znam da kada igra dobro, veoma je težak za pobediti. Nisam iznenađen što je on izabran da igra protiv mene", zaključio je Drejper.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.