Karolina: Cilj je Gren slem titula

Izvor: B92, 12.Feb.2014, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karolina: Cilj je Gren slem titula

Danska teniserka Karolina Voznijacki kaže da je zadovoljna dosadašnjom karijerom, ali da želi da osvoji i Gren slem titulu.

Voznijacki je 67 nedelja bila prva teniserka sveta, ukupno je uzela 21 trofej, ali je u poslednje dve godine u padu - u tom periodu uzela je samo tri titule, sada je 11. na svetu, a na GS takmičenjima nije došla do polufinala još od US opena 2011. godine.

"Mislim da ništa nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pošlo naopako, biti prvi na svetu dve godine prilično je dobar rezultat. Učinila sam skoro sve što sam mogla na Turu, ali osvajanje Gren slem turnira definitivno ostaje moj najveći cilj koji nisam ostvarila. Uvek pokušavam da napredujem, a zbog cilja koji imam motivisana sam na svakom treningu“, kazala je 23-godišnja Dankinja.

Voznijacki je samo jednom igrala u finalu Gren slem turnira – u finalu US opena 2009. godine izgubila je od Kim Klajsters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Karolina: Cilj je Gren slem titula

Izvor: B92, 12.Feb.2014

Danska teniserka Karolina Voznijacki kaže da je zadovoljna dosadašnjom karijerom, ali da želi da osvoji i Gren slem titulu...Voznijacki je 67 nedelja bila prva teniserka sveta, ukupno je uzela 21 trofej, ali je u poslednje dve godine u padu - u tom periodu uzela je samo tri titule, sada je 11. na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.