Kako sam pobedio Mareja? Ne znam...

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kako sam pobedio Mareja? Ne znam..."

Nemački teniser Miša Zverev odigrao je meč života. Pobedio je velikog Endija Mareja i šokirao sve na Australijan openu. Pedeseti igrač planete bio je u transu posle najveće pobede u karijeri.

- Kao da sam bio u komi, samo sam igrao servis i volej od početka do kraja. Ne znam kako sam ovo uradio, bolje mi vi recite, vi ste gledali - upitao je Zverev brojne predstavnike "sedme sile" na konferenciji za novinare. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Bilo je i trenutaka kada su svi gledaoci pomislili da Zverev nema snage da privede meč do kraja, pa je novinare zanimalo šta mu je u tim trenucima prolazilo kroz glavu.

- Pogledao sam u mamu, a ona se uvek smeje u tim situacijama. To mi je pomoglo  - rekao je stariji od braće Zverev, koji će u narednoj rundi da igra sa boljim iz meča Federer - Nišikori.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.