Izvor: Piplmetar.rs, 08.Sep.2023, 18:30

Kada igra Nole?

Pobedom nad hrvatskim teniserom Bornom Gojom, naš Novak Đoković se prošle noći plasirao u četvrtfinale US opena.
Tamo će mu rival biti Amerikanac Tejlor Fric koji će moći da računa na veliku podršku sa tribina, ali Novak je na tu otežavajuću okolnost davno navikao.
Ono što nas sada najviše zanima je kada se igra taj meč Đokovića i Frica. To će biti njihov osmi međusobni susret, a Novak je svih sedam dosadašnjih uspeo da reši u svoju korist.
Prema objavljenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << rasporedu, njih dvojica će se sastati utorak, u drugom meču dana na terenu “Artur Eš“.
Pre njih će svoj meč odigrati Jelena Ostapeno i Koko Gof, a taj duel počinje u 18 časova po srednjeevropskom vremenu.
Kada one završe svoj meč, na scenu će stupiti Đoković i Fric, što bi otprilike trebalo da se dogodi oko 19.30h uz TV prenos na Eurosportu.
Srećno, Nole! 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.