Izvor: Luftika.rs, 08.Sep.2023, 10:05

Ekološki aktivisti upali na US Open i prekinuli polufinale, veliki skandal (VIDEO)

Neverovatne scene su se odigrale na polufinalnom meču žena između Koko Gof I Karoline Muhove – sramotne za događaj ovakvog globalnog profila.
Naime, pri rezultatu 6:4 1:0 za Gof, grupa demonstranata koji se bore protiv korišćenja fosilnih goriva prekinula je meč izvikivanjem slogana, piše Kurir.
Kada su obezbeđenje – a zatim policija došli do njih da ih izvedu sa tribina, shvatili su da su se demonstranti vezali lancima za sedišta – a navodno se jedan demonstrant zalepio >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za pod tribina – pa je trebalo naći rešenje I za takav gest.
Coco Gauff’s US Open semi-final against Karolina Muchova halted by climate change protestors in the stands. #usopen pic.twitter.com/qded3qEYBN
— Matt Majendie (@mattmajendie) September 8, 2023

Jedini način da budu uklonjeni bio je da se lanci preseku i „zalepljeni“ demonstrant odlepi – a do tog saznanja su se obe igračice već uveliko povukle sa terena u svlačionice.
Više od 50 minuta je trajala ova farsa pre nego što su demonstranti napokon uklonjeni sa tribina.
US Open: Coco Gauff vs Karolina Muchova
Coco wins the first set 6-4
Second set in progress, Coco leads 1-0
Play suspended due to protests. Looks like protester is being escorted by security.#USOpen     #USOpen2023 
pic.twitter.com/tOnkV5sb41
— The Capital Desk (@CapitalDesk) September 8, 2023

Šta reći na sve ovo – I da li bi trebali da se zbog ovakvih neverovatnih pojava morali da se brinemo pred naredne mečeve Novaka Đokovića – koji bi sigurno značajno poremetili tok meča?
Skandal bez presedana i velika sramota za tenis u Americi!
Suplement koji Đokoviću vraća snagu izaziva opštu pomamu, ali zahteva poseban oprez

Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.