KRAJINOVIĆ OSTAJE U IGRI ZA FINALE: Posle TRIJUMFA nad Đokovićem POBEDIO još jednog Srbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 16:12

KRAJINOVIĆ OSTAJE U IGRI ZA FINALE: Posle TRIJUMFA nad Đokovićem POBEDIO još jednog Srbina

Filip je u fenomenalnoj formi.

Srpski teniser Filip Krajinović je posle trijumfa nad Novak Đokovićem na Adria turu ostvario još jednu pobedu protiv zemljaka Vktora Troickog (4:0, 4:3).

Meč bez takmičarskoj značaja odigraće od 19.00 u Humskoj Partizan i Čukarički, a ta opuštenost mogla bi da donese dosta golova… Kvota na 3+ je 1,60, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na GG 1,80, a na GG3+ 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Čukarički

On je rutinski i vrlo ubedljivo sa 4:0 dobio prvi set i bio na poen od trijumfa i na 3:1 i na 3:2 u drugom, ali nije ih iskoristio i stiglo se do taj brejka. Filipa je samo pobeda od 2:0 čuvala u igri za finale.

Tamo je bolje krenuo Viktror Troicki i poveo sa 4:1, ali Filip je stigao na 4:4 i uspeo da iskoristi treću meč loptu i slavio je sa 7:5.

Publika sada očekuje šlager dana Đoković protiv Zvereva. Ukoliko najbolji teniser sveta slavi imaćemo tri igrača sa učinkom dve pobede i poraz, dok Nemac trijumfom overava plasman u finale.

Adria Tur, koji organizuje najbolji teniser sveta Novak Đoković, okuplja najveća svetska teniska imena u Begradu i humanitarnog je karaktera.

Nakon završetka turnira u glavnom gradu Srbije, nadmetanje se seli u Zadar, Banja Luku i Sarajevo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.