KLADIONICE SE VEĆ IZJASNILE: Evo kolike su kvote da će Stefan i Tara NADMAŠITI Noleta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2017, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLADIONICE SE VEĆ IZJASNILE: Evo kolike su kvote da će Stefan i Tara NADMAŠITI Noleta (FOTO)

Da li će Đokovićeva deca postati teniski šampioni?

Pojedine kladionice već su počele da primaju opklade da će ćerka Novaka Đokovića Tara jednog dana biti grend slem šampion.

U BOLNICI KOJA NOSI IME PRINCEZE: Jelena je na svet donela Taru, a ovoliko je koštao porođaj! (FOTO)

ŠTA SE TO DEŠAVA? Ana ČESTITALA Sereni, ali NE i Noletu na PRINOVI! (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

SVI IVANOVIĆI NA OKUPU: Ana se SLIKALA sa porodicom i OTKRILA razlog veselja! (FOTO)

Kvota na to je 1.001 (hiljadu jedan), što znači da se na svaki uloženi evro dobija 1.000. Ista je kvota i na opkladu da će Noletov sin Stefan jednog dana osvajati najveće teniske turnire

Novak Djokovic is a dad again! He and his wife Jelena have reportedly welcomed their second child, a girl named Tara. pic.twitter.com/97qGJqF7xe

— Tennis Photos (@tennis_photos) September 2, 2017

Inače, bukmejkeri imaju razrađen sistem prema kojem određuju kvote za ovakve opklade. Kvote da će deca mlađa od šest godina biti šampioni u istom sportu kao i jedan od roditelja uglavnom se kreće oko 1.000. Pošto Stefan puni tri za nešto više od mesec dana, a Tara se tek rodila, oni se uklapaju u ovu "šemu".

Another tennis baby has arrived! Congratulations to Novak and Jelena. https://t.co/zzk83ZwDf5

— Tennis View Magazine (@TennisViewMag) September 3, 2017

- Svaki slučaj je individualan, ali pre nego što dete napuni šest godina kvota je uglavnom 1.001. Tako je recimo kada neko želi da se kladi da će dete igrati za fudbalsku reprezentaciju Engleske. Na to da će stići do Premijer lige ide kvota 501 - objasnila je Džesika Bridž iz jedne svetski poznate kladionice.

Tako je kvota na to da će sve četvoro blizanaca Rodžera Federera jednog dana sastati u miks dublu 10.001, a da će jedno od njih osvojiti Vimbldon 101.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.