Izvor: Pančevac-online.com, 20.Apr.2023, 14:53

KECMANOVIĆ SE PLASIRAO U ČETVRTFINALE! Jordanski tinejdžer mučio srpskog tenisera, u drugom setu čak šest brejkova!

Dosta problema za 33. tenisera sveta, ali opravdao je ulogu favorita. Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Banja Luci Srpska open pošto je savladao jordanskog tenisera Abedalaha Šelbajha sa 2:0 u setovima (6:4, 7:6). Meč je trajao dva sata i jedan minut. Jordanski 19-godišnji tinejdžer, inače 267. teniser sveta, propisno […] The post KECMANOVIĆ SE PLASIRAO U ČETVRTFINALE! Jordanski tinejdžer mučio srpskog tenisera, u drugom setu čak šest brejkova! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

MIOMIR KECMANOVIĆ SAZNAO PROTIVNIKA U ČETVRTFINALU Rival će mu biti šesti nosilac Srpska opena

Izvor: Pančevac-online.com, 20.Apr.2023

Češki teniser Jirži Lehečka plasirao se u četvrtfinale turnira u Banjaluci, pošto je savladao moldavskog igrača Radua Albota sa 6:0, 6:2. Meč između Lehečke i Albota, 36. i 110. tenisera sveta, trajao je sat i jedan minut. Lehečka je postavljen za šestog nosioca, a u četvrtfinalu igra protiv...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.