Izvor: Pančevac-online.com, 07.Nov.2023, 18:59

KAKVA ŠTETA! SRBIN PORAŽEN NA STARTU TURNIRA U SOFIJI Posle tri taj-brejka poražen od Španca Roberta Bautista-Aguta

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Sofiji, pošto je danas poražen od 60. tenisera sveta Španca Roberta Bautista-Aguta sa 2:1 po setovima 6(9):7(11), 7:6(2), 6(5):7. Kecmanović, 56. teniser sveta, poražen je posle tri sata i 16 minuta igre. U prvom setu su igrači bili sigurni na svom […] The post KAKVA ŠTETA! SRBIN PORAŽEN NA STARTU TURNIRA U SOFIJI Posle tri taj-brejka poražen od Španca Roberta Bautista-Aguta appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VELIKA ŠTETA: Kecmanović eliminisan nakon tri sata neverovatnog tenisa!

Izvor: HotSport.rs, 07.Nov.2023

Loš dan za srpski tenis. Nakon više od tri sata tenisa, Miomir Kecmanović ispao je sa turnira u Sofiji. On se sastao sa španskim teniserom Bautista Agutom, koji je slavio sa 2:1, po setovima 7:6, 6:7, 7:6. Up next: Fabian Marozsan in R2 🔜 2016 champ @BautistaAgut goes up 5-0 in his head-to-head...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.